lördag 31 augusti 2013

Sammanfattning: Augusti

Läst
Vågorna - Virginia Woolf
Om inte nu så när - Annika Thor
Jane Eyre - Charlotte Brontë
Brev till en bokhandel - Helene Hanff
Torka aldrig tårar utan handskar. 3, Döden - Jonas Gardell

Så var augusti och sommaren över för den här gången. Och vilken sommar det blev! Fint väder och mycket tid för vila. Det har blivit relativt få lästa böcker men jag känner mig rätt nöjd ändå. Några av de där böckerna som har fått vänta alldeles för länge i bokhyllan har äntligen blivit lästa, däribland Jane Eyre, klassikernas klassiker och månadens favorit. Återigen har det gått en hel månad utan litterära bottennapp, hur bra som helst!

Så var det ju det här med hösten. Trots vardag, studier och mindre tid för nöjesläsning känns det helt okej att sommaren är slut, det ska bli skönt att komma igång igen. Dessutom har jag en himla massa spännande böcker som väntar! Att hösten väcker sug efter allt som är kusligt kommer ni nog se framöver...

4 kommentarer:

 1. Spännande läsning :) Personligen var jag inte så förtjust i Jane Eyre när jag läste den, men jag funderar på att läsa om den vid ett senare tillfälle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi behövde ju båda läsa om Svindlande höjder innan vi uppskattade den, i ditt fall kanske det är samma sak med Jane Eyre :)

   Radera
 2. Trevlig blandning av böcker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är roligt när man får ihop lite av varje :)

   Radera