tisdag 6 augusti 2013

Boknördigt inköp
Sommarens boknördigaste inköp måste vara samlingen med hundra olika omslag från Penguin i vykortsformat.Lådan ser ut som en bok...


... och innehåller så mycket fint! Svårt att visa alla, men här är ett litet urval i alla fall. Älskar de klassiska gamla omslagen. Tanken är att korten ska ramas in och åka upp på väggen, om projektet ros iland återkommer jag med resultatet! Boxen finns att köpa här.

Bilderna tillhör mig

7 kommentarer:

 1. UNDERBART! Skrivs direkt upp på önskelistan, hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha JA! Så onödigt och oemotståndligt på samma gång :)

   Radera
 2. Och vilket köp dessutom! Minns att jag praktiskt taget sprang in på bokhandeln där jag bodde i Tyskland varje gång jag fick tillfälle bara för att peta på den här vykortssamlingen. Hindrade mig själv varje gång från att köpa den. Drömma vidare får man väl göra. :-)

  Har jag förresten någonsin sagt (skrivit) hur mycket jag tycker om din blogg? Om inte: JÄTTEMYCKET. Jag tänkte att det kunde vara klargöra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min studentplånbok önskar nog att jag hade lite av din självdisciplin... :) Vykortssamlingen kan ju vara en perfekt grej att skriva ner på eventuella önskelistor, så dröm och önska!

   Tack snälla snälla för dina fina ord, blir så glad! Eftersom du råkar ha en av de finaste bloggarna jag vet blir jag ju lite extra stolt :)

   Radera
 3. Oj, så F A N T A S T I S K T! Problemet är att jag inte har nån vägg kvar. Men ack var härligt det är att rama in bokomslag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, böcker kan vara så fina att man bara vill rama in dem och ha på väggarna, tyvärr kan det vara lite knepigt att få till. Vykorten är lite lättare att hantera och fungerar ju nästan lika bra! :)

   Radera