onsdag 14 augusti 2013

Inramade böcker


Kommer ni ihåg vykortssamlingen som jag skrev om för några dagar sedan? Efter många om och men är tavlan äntligen klar! Fönsterspeglingar och annat gjorde det lite knepigt att få till en helhetsbild, men ett par glimtar lyckades jag fånga i alla fall. Den vita, tomma väggen känns minst sagt lite gladare nu.
Nu står klassikerläsning i form av Jane Eyre på schemat, bästa grejen med regn är ju att man kan sitta inne och kura med en bok utan ett dugg dåligt samvete (just Jane Eyre kan ju f.ö. vara den bästa läsningen vid regnrusk).             

10 kommentarer:

 1. Åh vad tjusigt det blev! Jane Eyre har jag stående, vill dock läsa. Såg den nya filmatiseringen för ett tag sedan och gillade den massor. Känns som min påse chips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs den! Är knappt halvvägs igenom men gillar den verkligen så här långt:) Har sett trailern av den nya filmatiseringen och får intrycket av att den är väldigt fin och välgjord, måste ses.

   Radera
  2. Ska försöka hinna med den i höst/vinter, känns passande!

   Radera
 2. (Verkligen) så tjusigt och så sant! Just Jane Eyre är en av mina favoriter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Är knappt halvvägs igenom men den verkar myyycket lovande :)

   Radera
 3. Men gud vad fint! Verkligen inspirerande. Jane Eyre är en favorit även hos mig. Är inte jätteförtjust i filmen, men boken var toppen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul med en till som gillar Jane Eyre! Är så glad att jag äntligen har plockat upp den här klassikern. Har knappt 100 sidor kvar, såå spännande... :)

   Radera
 4. Men halllå vad snyggt! Men jag förstår inte hur du gjorde? :)

  SvaraRadera