tisdag 16 april 2013

Nytt i Bonniers klassikerserie
Ytterligare fyra klassiker har dammats av och fått nya omslag i Bonniers klassikerserie: Glaskupan, Det mest förbjudna, Madame Bovary och Under det rosa täcket. Överlag brukar jag tycka att Bonniers pocketklassiker är hur snygga som helst, men den här gången har jag lite svårt att bestämma mig. Fina och uppiggande eller too much? Vad tycker ni?

Finns att köpa från och med 2013-08.

9 kommentarer:

 1. Åh, tycker dem är superfina! Har redan första och sista boken i andra upplagor.. kanske köper mig madame bovary, den vart fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glaskupan och Madame Bovary finns redan här hemma. Under det rosa täcket har jag dock varit nyfiken på länge så den ska nog få en plats i bokhyllan! :)

   Radera
 2. På riktigt, så sjukt snygga! Vill ha de allihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har redan Glaskupan och Madame Bovary, men de andra kan jag absolut tänka mig att klicka hem! :)

   Radera
 3. Själv tycker jag att de är lite för mycket och inte riktigt min stil. Är dock riktigt sugen på att läsa glaskupan av Sylvia Plath :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är precis på gränsen, har dock vant mig lite nu och börjar tycka om dem allt mer :) Glaskupan tycker jag absolut att du ska läsa!

   Radera
 4. På ett positivt sätt känns det som om det är omslag som skulle kunna ha varit när min mamma var ung på 70-talet. Och det känns passande på så sätt att feminismen verkligen fick ett uppsving då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att 70-talsvibbarna känns väldigt passande, även på de lite äldre böckerna som Glaskupan och Madame Bovary.

   Radera
 5. Too much. Inte alls min stil. :/

  Eller, det kanske har med färgskalan att göra nu när jag tänker efter. Nina Björks bokomslag kan jag dock säga att jag inte alls var förtjust i.

  SvaraRadera