måndag 6 januari 2014

Bonniers vegetariska kokbok

 






Bonniers vegetariska kokbok har flyttat in och den är så fin att jag vill bläddra i den så fort jag går förbi. Den innehåller mängder av vackra bilder, små faktarutor, tips och det bästa av allt: recept som faktiskt verkar genomförbara. Dessutom är recepten väldigt smart uppdelade i olika avsnitt för frukost, lunch och middag. Övriga avsnitt innehåller helgmat som kräver lite mer tid, förslag på trerättersmenyer och vegetariska alternativ till påskbordet, midsommarfirandet och julbordet. Allt som behövs med andra ord!

4 kommentarer:

  1. Vad smidigt! Den kanske man skulle se lite närmare på, vegetariskt mat är ju så bra ur många perspektiv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om man vill börja laga mer vegetariskt känns det som en bra bok att börja med. Hittills har recepten varit goda och inte allt för krångliga! :)

      Radera
  2. Åh, den där ser ju superfin ut! Skulle vilja ha en med samma princip fast med veganska recept. Det där med julbord vart lite klurigt. Haha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den innehåller en bra kombination av vettigt innehåll och fina bilder! När det gäller vegansk mat har jag en stoor kunskapslucka... :)

      Radera