söndag 3 november 2013

Anne Brontë flyttar in

Två av mina favoritklassiker är Svindlande höjder av Emily Brontë och Jane Eyre av Charlotte Brontë. I den senaste bokbeställningen fick Agnes Grey följa med, så nu ska det bli spännande att se  se vad den tredje systern, Anne, har att erbjuda.

Efter tentan i fredags ville jag göra så lite som möjligt, så helgen har mest spenderats i soffan med pojken framför tv-serien Bron (beroendeframkallande). Promenad i novemberrusk, lite matlagning och läsning av Nybyggarna har det också blivit. Skönt att kura inomhus med gott samvete. Har ni haft en bra helg?

6 kommentarer:

 1. Jag har också tänkt mig att någon dag läsa den tredje systerns roman, som ju hamnat lite i skymundan för de andra två. Ser fram emot att läsa vad du tyckte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns som att Anne har fått mycket mindre uppmärksamhet än sina systrar. Ska bli intressant att se om det beror på att hennes böcker inte är lika starka som de andras, eller om det bara råkat bli så.

   Radera
 2. Spännande, ska bli kul att höra vad du tycker om den. Har The tenant of wildfell hall här hemma, dock lika oläst som jane eyre tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. The Tenant är jag sugen på, om jag tycker om Agnes Grey ska jag nog försöka få tag på den :)

   Radera
 3. Anne Brontë är den enda av systrarna som jag inte har läst. Det ska bli spännande att se vad du tycker sedan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot att läsa den! Hoppas den är lika bra som de andra systrarnas böcker :)

   Radera