tisdag 19 november 2013

Nya klassiker hos Bonnier

I januari släpper Bonnier tre amerikanska klassiker i ny förpackning: Möss och människor av John Steinbeck, Garp och hans värld av John Irving och Älskade av Toni Morrison. Som vanligt har Bonnier lagt ner lite extra krut på omslagen och den här gången är det tatueraren Jenny Boström som står för formgivningen. Fint! Garp och hans värld har jag varken läst eller hört talas om, så den hamnar på inköpslistan. Vad tycker ni om vinterns klassikersläpp?

Läs gärna mer om böckerna och tanken bakom omslagen här.

7 kommentarer:

 1. Himla kul med en ny tappning på omslagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, klassikerna får lite nytt liv :)

   Radera
 2. Jag gillar att de släpper gamla böcker med nya omslag, vad jag tycker om just dessa kan jag dock inte riktigt bestämma mig för.. (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra koncept! :) Jag var också lite tveksam i början, men nu har jag nog kommit fram till att jag gillar dem.

   Radera
 3. Hm. Tycker de ser lite tråkiga ut..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju en hårfin gräns mellan enkelt och tråkigt... Men jag tycker ändå att de fungerar helt okej, bokomslag som är inspirerade av tatueringar är en rolig idé i alla fall! :)

   Radera
 4. Vad kul att du lyfter våra klassiker! De går till tryck här i dagarna, och vi tror de kommer bli riktigt fina då vi jobbat mer med detaljerna än vad dessa bilder visar och dessutom trycker på fint papper med prägling. Hälsningar Bonnier Pocket

  SvaraRadera