fredag 20 juli 2012

Solsken och jerka

Fredag igen med strålande sol i Stockholm, och dags för veckans bokbloggsjerka: Om du fick välja, vilka böcker skulle du vilja se publicerade redan IDAG och varför?

Jag upplever att jag har fullt upp med alla böcker som redan finns, och av den anledningen suktar jag sällan efter kommande böcker. Visst blir jag glad när jag ser att uppskattade författare ska publicera nytt, men ingen brådska... :) För min del blir det mycket klassiker, vilket bidrar till att jag är allmänt dålig på att hålla mig uppdaterad om det senaste som ska ges ut. Så tyvärr, den här veckan kan jag inte bidra med några titlar.

11 kommentarer:

 1. Jag känner lite samma, att det är fullt upp med de böcker som redan finns :) Det är ju inte så att man står boklös direkt :)

  SvaraRadera
 2. Visst finns det massor av utgivna böcker som jag vill läsa, men det hindrar inte alls att jag längtar efter de som inte kommit än :)

  SvaraRadera
 3. Samma för mig. Har fullt upp med det som redan finns.

  SvaraRadera
 4. Jag fantiserar mest om att redan döda författare ska få fortsätta skriva ... har samma delikata problem med att läsa klassiker.

  SvaraRadera
 5. Visst är det fullt på att läsa-lstan men man ska aldrig sluta drömma!

  SvaraRadera
 6. Ja, olästa böcker finns det gott om, men ändå kan jag inte annat än se fram emot nya böcker av favoritförfattare.

  SvaraRadera
 7. Visst har man fullt upp med de böcker som redan finns, ha ha, men dock kan jag längta ändå efter nya om det är nåt som är riktigt bra och spännande! :)

  SvaraRadera
 8. Jag har också dålig koll på kommande böcker och har heller ingen ambition om att ha stenkoll. Ibland kan jag också känna att den ständiga jakten på nyutgivna böcker gör att riktigt bra böcker som redan finns utgivna glöms bort alldeles för fort och det är synd.

  SvaraRadera
 9. Jag känner samma sak :) Jag har ett par saker jag ser fram emot, men för det mesta blir det ju äldre litteratur.

  SvaraRadera
 10. Vilken fantastiskt fin blogg du har både till form och innehåll. Jag bokmärker och återkommer. Hittade hit tack vare jerkan.

  SvaraRadera